top of page

"De koningin van de nacht". De plukkers gaan 's nachts en in de vroege ochtenduren de jasmijnvelden op en oogsten de vers geopende bloesems. De geur van jasmijn kalmeert angsten, versterkt het zelfvertrouwen en wordt gebruikt als een zogenaamde "zwellende olie". de essentiële olie van jasmijn wordt ook beschouwd als een zeer afrodisiacum. Sensueel en verleidelijk - een prachtige hartnoot.

Alleen zeer verdund gebruiken tijdens de zwangerschap.

Voor een geur in de kamer en persoonlijke aromaverzorging. Raadpleeg de vakliteratuur voor gebruik bij aromatherapie!
Tips: De pure essentiële olie wordt aanbevolen voor cosmetische en therapeutische doeleinden. Dit concentraat is bijzonder geschikt voor het mengen van massageoliën, baden of natuurlijke parfums. Minder is meer! De verdunde vorm is bijzonder geschikt voor een geur in de kamer.

 

Ingrediënten / INCI lijst: Alcohol 95%, Jasminum grandiflorium 5%

Categorie ess. olië

Verbetert de stemming-Erotiserend-Comfort

Noot

Hartnoot

Geurprofiel

Bloemig-Exotisch-Betoverend-Sensueel-Verleidelijk

Kwaliteit

Conventioneel-Dierproefvrij-Vegan-Gecontroleerd op residu / rückstandskontrolli-Selection

Methode

Oplosmiddel extractie

Plantendeel

Bloem

Herkomst

Egypte

Jasmijn Egypte 5% (Jasmin d'Egypte) 5 ml

€ 16,95Prijs
  • Farfalla

bottom of page